Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Μία δημοσιογράφος το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Κολοράντο


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από το μακελειό του Κολοράντο. Η αγωνία παρατείνεται μάλιστα μέχρι να αναγνωριστούν θα θύματα της επίθεσης μέσα στον κινηματογράφο κατά την διάρκεια της προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν. Το πρώτο θύμα....


της επίθεσης που αναγνωρίστηκε είναι η Τζέσικα Ρέντφιλτ μία όμορφη αθλητικογράφος η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται στις θέσεις της αίθουσας προβολής. Η τραγική ειρωνεία είναι πως λίγες ημέρες πριν είχε γλυτώσει από τα πυρά ενός άλλου δράστη σε ένα παρόμοιο περιστατικό.

Την εμπειρία της είχε αποκαλύψει η ίδια μέσω του προσωπικού της μπλογκ. Συνέβη στο Eaton Mall στο Τορόντο στις 2 Ιουνίου, όταν από μία επίθεση, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.

«Κάθε φορά λέω ότι κάθε λεπτό που ζούμε είναι ευλογία. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να το θεωρώ ως κάτι δεδομένο κάθε αγκαλιά από ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάθε χαμόγελο που μοιραζόμαστε με φίλους. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα δώρο και έχω καταλάβει πόσο ευλογημένη είμαι για κάθε δευτερόλεπτο που ζω» είχε γράψει τότε.

Μερικά λεπτά πριν το τραγικό συμβάν στην αίθουσα κινηματογράφου του Κολοράντο, Η Τζέσικα έγραψε στο twitter πως περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προβολής, σύμφωνα με το iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου