Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αυτά είναι! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!



Χλιδάτες διακοπές στο… Mitsubishi resort κάνουν δύο νεαροί από την Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα. Λεφτά για διακοπές δεν είχαν, η βενζίνη δεν τους έφτανε, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Αφού επέστρεψαν από τις αγροτικές δουλειές, έστρωσαν....


ένα νάιλον στην καρότσα του αγροτικού, το γέμισαν με νερό και έφτιαξαν τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Μάλιστα, επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση, πήγαν και στο μποστάνι, έκοψαν ένα καρπούζι και άρχισαν να το απολαμβάνουν μαζί με το μπάνιο τους στην αυτοσχέδια ιδιόκτητη πισίνα τους.

Αρκετοί που έτυχε να περάσουν από το σημείο και τους είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους και άρχισαν να τους αποθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ωστόσο αν και οι νεαροί τους προσκάλεσαν να μπουν στο νερό, η πισίνα ήταν μικρή και έτσι δεν τα κατάφεραν. Ολοι όμως σχολίασαν ότι με την ανεργία που επικρατεί στη χώρα μας, έχουμε να δούμε ακόμη πολλά.

«Οι νέοι παίρνουν τα δικά τους μέτρα ενάντια στην κρίση, την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να εξοικονομήσουν χρήματα για τα δημόσια ταμεία» δήλωσαν.

Πάντως, οι δύο Κρητικοί σκοπεύουν να επαναλάβουν το εγχείρημά τους, καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος για να απολαύσουν το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου