Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τέρμα για Ροναλντίνιο η... Coca Cola!.


Η διάσημη εταιρία αναψυκτικών έδινε έναν "σκασμό λεφτά" στον Ροναλντίνιο βάσει συμβολαίου, ούσα χορηγός του, όμως μία γκάφα του "Γκαούτσο" έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της με αποτέλεσμα να ακυρώσουν τη συνεργασία τους μαζί του. Αυτή έλαβε χώρα στις....
4 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Ατλέτικο Μινέιρο (τον πήρε αφότου είχε μείνει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο), όπου ο πρώην άσος των Μίλαν και Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου έχοντας μπροστά του στο τραπέζι -φάτσα-φόρα δύο κουτάκια της... Pepsi!

"Δεν μπορούμε πλέον να αποτελούμε σπόνσορά του", δήλωσαν ξεκάθαρα οι άνθρωποι της Coca Cola, με τον Ροναλντίνιο να χάνει έτσι τα 742.000 δολάρια που απολάμβανε ετησίως βάσει της συμφωνίας του με την συγκεκριμένη εταιρία αναψυκτικών.

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Coca Cola, Μαρσέλο Μέντες "το γεγονός ότι ο παίκτης εμφανίστηκε με ένα κουτάκι της Pepsi ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, δεν ήταν η μοναδική αιτία για τη διακοπή του συμβολαίου".

Τα ΜΜΕ στη "χώρα της σάμπα" εκτιμούν ότι το τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών υπαγορεύτηκε και από τη συνεχή πτώση της δημοτικότητας του παίκτη, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα αγωνιστικά και απασχολεί ουκ ολίγες φορές τα μίντια με τα τρελά ξενύχτια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου